Verandering reglement

Mededelingen over site en forum (nieuwe voorbeelden, wijzigingen van de forumregels, e.d.).
Goeroeboeroe
Beheerder
Berichten: 313
Lid geworden op: zo 21 nov 2010, 02:08
Contacteer:

Verandering reglement

Bericht door Goeroeboeroe »

Hallo,
'n Kleine wijziging in het reglement, waar alleen )$(*⁾$ last van hebben. Het vierde punt over links naar andere sites wordt:
Elke vorm van reclame voor commerciële sites is verboden. Dus ook geen links naar dat soort sites. Dit is vooral bedoeld voor allerlei obscure sites die mensen voor idiote dingen geld uit de zak proberen te kloppen. Dit geldt ook voor een eventueel onderschrift en voor een link naar een website in je profiel.

Als je iets leuks hebt ontdekt, kun je dat gewoon beschrijven, ook als het geld kost. Maar als je echt enthousiast iets fouts gaat lopen aanprijzen, heb je iets uit te leggen.

(De reden hiervan is dat allerlei figuren zich alleen maar registreren om 'n link naar hun commerciële site te krijgen. Een link naar een eigen site over iets wat jij leuk vindt, 'n link naar 'n site die iets met websites te maken heeft, 'n link naar 'n goed doel, dat is allemaal prima.)


De beperkingen voor links gelden dus ook voor het onderschrift en je profiel. Dit is nadrukkelijk alleen bedoeld voor vervelende commerciële sites, niet voor 'n leuke site of zo die je kent.

Een nieuw toegevoegd punt onderaan;
Dit reglement kan op elk moment worden aangepast. Daarvan wordt een melding gedaan op het forum. Als je na een wijziging lid blijft, ga je daardoor akkoord met de wijziging.

Bij enigszins normaal gebruik van het forum zul je hier geen enkele last van hebben. Aan dit soort gedoe heb ik werkelijk 'n liederlijke hekel, maar ook hier verschijnen helaas figuren die zich alleen maar registreren om hun commerciële oplichtersbagger te promoten.
Plaats reactie